» Információ / » Vásárlói tájékoztató / » Jogi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 

Tájékoztatjuk, hogy megrendelései, hírlevélre feliratkozása alkalmával bármilyen technikai eszköz útján megadott személyes adatai a Permanent kft. adatbázisába kerülnek. Adatainak kezeléséhez való írásbeli hozzájárulását a megrendeléseivel illetve a hírlevélre történt feliratkozásával megadottnak tekintjük. Ezeket az adatokat kizárólag cégünk, a Permanent kft. piackutató és ajánlattevői tevékenységéhez használjuk fel. Megadott személyes adatait harmadik személy részére soha semmilyen célból nem adjuk át. Tájékoztatjuk továbbá, hogy e-mail címének megadásával és a hírlevelünkre történő feliratkozás bejelölésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy hírleveleinket Önnek rendszeresen megküldjük. Hírleveleinkről bármikor leiratkozhat a hírlevélben küldött linken keresztül vagy e-mailben.

A személyes adatainak a nyilvántartásba vétele és kezelése az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. törvény) és a Directmarketing törvény (1995. évi CXIX. törvény) alapján történik.

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 03367-0001

Cégünk, a Permanent kft., mint adatkezelő a fenti törvényekkel összhangban az Ön adatait az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezeli és használja fel. Az Ön adatszolgáltatása önkéntes. Adatait nyilvántartásunkban 5 évig kezeljük. Adatai nyilvántartásunkból való törlését bármikor írásban kérheti. Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük jelezze számunkra!