» Cégünkről / » Bemutatótermünk

Cégünk története

 

1993-ban alapított cégünk első, induló profilja :  figyelőkamera rendszerek  tervezése, telepítése, a rendszer elemeinek a forgalmazása volt. Saját tervezésű termékünk a 2,4GHz-es vezetéknélküli képátvitelre alkalmas adó-vevő pár és a sok helyen nélkülözhetetlen brumm-leválasztó. Speciális alkalmazásokhoz saját tervezésű vezérlőt készítünk. A telepítőket betanítjuk és munkájuk megkönnyítésére  műszer eket és  szerszám okat kínálunk többek között a belga  Velleman  cég termékeiből. Ezenkívül forgalmazunk elektronikus áramkörök elhelyezésére szolgáló esztétikus, profi kivitelű, ipari felhasználásra tervezett, égéskésleltetett műanyag és alumínium  doboz okat.

A Velleman cég termékei közül a szerszámokon és a műszereken kívül még figyelmébe ajánljuk a  KIT -eket és a  lakásba  disco ba ,  turistáknak   rendezvényekre  való termékeket (mint például füstgenerátor, lépésszámláló, meteorológiai központ vagy megafon).

Az energiatakarékosság jegyében lakásba és autóba való  LED lámpák at forgalmazunk. A már meglévő lámpafoglalatba illeszthető fényforrások az eddig felhasznált energia tizedrészéért ugyanazt a fénymennyiséget biztosítják Önnek. Kirakatrendezők, lakberendezők figyelmébe ajánljuk a nagy fényerejű LED-ekből készült  fénykábelt  és a dekorációs célra egyesével is szerelhető  nagy fényerejű LED -eket. A LEDek biztonságos üzemeltetéséhez áramgenerátoros meghajtó tápegységeket kínálunk.

Legújabb, 2002-ben választott profilunk a megújuló energiák felhasználását lehetővé tevő eszközök, úgymint  napkollektor  hőszivattyú  szélgenerátor  napelem  törpe vízerőmű . A napkollektorral és a hőszivattyúval fűtés és melegvíz-ellátás valósítható meg környezetkímélő módon, a szélgenerátorral, a vízturbinával és a napelemmel elektromos energiát tud termelni, amit aztán bármire fel lehet használni. Szintén az energiatakarékosság és nem utolsósorban a környezetvédelem jegyében kínálatunkban megtalálható a  "zöld autó"  is, mely címmel az elektromos gépjármű átalakítást illettük. Bármilyen régi, tönkrement motorú gépjármű átalakítható elektromos autóvá, persze nem mindegy, mennyiért. Hogy melyiket mennyiért lehetne elektromossá alakítani? Ha erről bővebb információt szeretne kapni, látogasson el az  autós oldalunkra , tájékozódjon, mások milyen sikerrel építették meg saját elektromos járgányukat.

 

Éljen tudatosan, éljen környezettakarékosan!