Hírek

permanent logo

WEBÁRUHÁZ

  • Sok kép feltöltve
  • Könnyen rákereshet egyes termékekre
  • Választható átvételi mód
  • Online kártyás fizetési lehetőség

» Webáruház


Házhozszállítás

A kis méretű termékeket az MPL vagy a TNT futárszolgálattal juttatjuk el otthonába. A futárszolgálat kiválasztásakor mindig az Ön érdekeit tartjuk szem előtt: amelyik olcsóbb szállítási díjat ad meg az adott termékre, azt választjuk. Értelemszerűen az általuk megadott szállítási költséget hárítjuk át Vásárlóinkra.

A nagyméretű berendezéseket - hőszivattyúkat, napkollektorokat - is megrendelheti tőlünk házhozszállítással. Ezeket a berendezéseket saját járművel juttatjuk célba.

Hőszivattyúk esetén a házhozszállítás díja domonyvölgyi bemutatótermünkből:

100km távolságig egységesen 10.000,- Ft
a bemutatótermünk 200km-es körzetében 20.000,- Ft
200km feletti távolságra Magyarországon belül 30.000,- Ft

Napkollektorok házhozszállítását domonyvölgyi bemutatótermünkből a következő feltételekkel vállaljuk:

100km-es körzeten belül egységesen 20.000,- Ft
a bemutatótermünk 200km-es körzetében 30.000,- Ft
200km feletti távolságra Magyarországon belül 40.000,- Ft

Fenti szállítási díjak végfelhasználói mennyiségre, azaz 1-2 darabra vonatkoznak. Nagyobb mennyiség esetén a szállítási díj külön megállapodás tárgyát képezi.

A távolságot számoltassa ki a google térképével! A szállítási címet a 'Nagyobb térképre váltás' után az 'Útvonalak' szóra kattintással kiadott mezőbe írja be.


Nagyobb térképre váltásSPARK - a magyar gyártmányú hőszivattyú család

A SPARK hőszivattyúk a vételár 30%-ának a befizetésével előjegyezhetők 2013. január 25-ig. A január 25-ig megrendelt és az előleget befizetett gépekre a beüzemelés Magyarország területén díjtalan.

A SPARK hőszivattyúk az akció lejárata után a továbbiakban is rendelhetők, de a beüzemelés díját külön kell fizetni.

A SPARK hőszivattyúkra 1 év teljes körű garanciát biztosítunk. A kompresszorra további 2 év jótállást vállalunk, mely jótállás csak az alkatrészre vonatkozik. Meghibásodás esetén a javítási munka és egyéb alkatrészek költsége az 1 év teljes körű garanciaidőn kívül a készülék tulajdonosát terhelik.

Azokra a SPARK hőszivattyúkra, melyeket a Permanent kft üzemel be, a garanciaidő a beüzemelés időpontjától kezdődik. Minden egyéb esetben a garancia a vásárlás napjától számított 1 naptári év.

» hőszivattyú kínálatunkBankkártyás fizetési lehetőség

bankkártya logok Webáruházunkban bankkártyával is fizethet! Bankkártyás fizetés esetén Ön a CIB Bank kártyaelfogadó felületét használja. A mi cégünknek csak a termékekkel kapcsolatos információkat továbbítja a rendszer. Bankkártyája adatait kizárólag a CIB bank kapja meg.

Elfogadott bankkártya típusok: Maestro, Mastercard, VISA, VISA Electronoldal tetejére